Wie zijn wij?

 

Benieuwd wie wij zijn van absurd lekker? Wij zijn Tessa en Evelien. Tessa is de blog begonnen met niet- alledaagse recepten zoals varkensoren en kippenlevertjes. Evelien liep ook met het idee rond om een blog over haar taarten te maken. Zo kwamen we op een avond met het idee om samen met de blog verder te gaan.

We hebben allebei een passie voor koken en bakken en zijn veel in de keuken bezig om nieuwe recepten uit te proberen. Op de website is van alles te vinden: vegetarische recepten, allerlei zoetigheden, maar we deinzen ook niet terug voor een lekker stukje vlees. En ja, die sprinkhanen zul je ook nog wel tegen komen.

Evelien is moeder van twee zoontjes. Daarnaast werkt ze in het ziekenhuis als hartfunctielaborant. Tessa werkt bij een verzekeringsmaatschappij en is bezig met haar master privaatrecht. Het kan dus voorkomen dat het wat rustiger is op de website, maar we proberen alsnog regelmatig lekkere nieuwe receptjes te posten. Eten moeten we toch!

Dus ben je op zoek naar inspiratie, speur lekker rond op ons blog. Opmerkingen, verzoekjes en tips zijn altijd welkom. Veel plezier!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*