Bietenspaghetti

Bietenspaghetti

Ik heb eindelijk een spirelli aangeschaft, dit is een keukenaccessoire waarmee je groenten in lange slierten kan snijden. Met de spirelli kan je bijvoorbeeld komkommer, wortel en courgette in slierten snijden. Voor dit gerecht heb ik rauwe bietjes gebruikt. Het was eerst even oefenen voor mij om lange slierten te maken, maar het is me eindelijk gelukt.

Ingrediënten voor 2 salades

2 rauwe bietjes

50 gram zachte geitenkaas naturel

Paar blaadjes verse basilicum

Dressing

2 el olijfolie

1 el balsamico azijn

Peper en zout

Recept

Was en schil de rauwe bietjes, snijd de bietjes in de spirelli tot lange slierten. Meng de olijfolie met de azijn en breng op smaak met peper en zout. Schep de vinaigrette om met de biet en verdeel over twee borden. Verdeel de geitenkaas en de basilicumblaadjes over de twee borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*