↓ Doorgaan naar hoofdinhoud

Main Navigation

  • Home
  • Privacybeleid
  • Wie zijn wij?
Home › View all posts by Tessa en Evelien

Auteur: Tessa en Evelien

Gefrituurde inktvisringen

By Tessa en Evelien Posted on 7 februari 2021 Geplaatst in Uncategorized, Vis No Comments
Gefrituurde inktvisringen

Deze beauty heb ik weten om te toveren tot heerlijke malse inktvisringen. Het schoonmaken ervan is even een klusje, trek hierbij plastic handschoenen aan! Hier de uitleg: Neem de kop in de ene hand en het lijf in de andere. …

Gefrituurde inktvisringen Read more »

Massaman curry met rundvlees

By Tessa en Evelien Posted on 14 januari 2021 Geplaatst in Rund No Comments
Massaman curry met rundvlees

De massaman curry, ik kende het recept eerst ook niet, maar mijn man kwam ermee aanzetten. Niet dat hij er eerder ook van gehoord had hoor. Het is een Thaise curry die wordt gemaakt met rundvlees of kip en aardappelen. …

Massaman curry met rundvlees Read more »

Spaghetti alla carbonara zonder poespas

By Tessa en Evelien Posted on 11 januari 2021 Geplaatst in Kaas, Pasta, Varken No Comments
Spaghetti alla carbonara zonder poespas

Ik heb een ontzettend lekker recept voor spaghetti alla carbonara ontdekt, dit recept komt uit de Italiaanse Culinaria. Super eenvoudig zonder poespas. Als je gaat kijken op internet voor carbonara dan kom je veel recepten tegen waar room en peterselie …

Spaghetti alla carbonara zonder poespas Read more »

Inktvis van de barbecue

By Tessa en Evelien Posted on 3 juni 2020 Geplaatst in Barbecue, Vis No Comments
Inktvis van de barbecue

Ik was laatst op de vismarkt bij mijn favoriete viskraam en keek in het rond wat ze deze keer in de aanbieding hadden. Opeens zag ik deze kleine wezentjes in het ijs liggen, grote glazige ogen staarden me aan en …

Inktvis van de barbecue Read more »

Op de barbecue gestoomde wilde zeebaars (zeebaars en papillotte)

By Tessa en Evelien Posted on 3 juni 2020 Geplaatst in Barbecue, Vis 1 reactie
Op de barbecue gestoomde wilde zeebaars (zeebaars en papillotte)

Een pakketje vis op de barbecue. Ja ja, we zijn nog lang niet uit-gebarbecued! Deze wilde kerel hebben we een beetje getemd door hem in te pakken in folie, oftewel: wilde zeebaars en papillotte. Lekkere marinade erbij en gaan/stomen met …

Op de barbecue gestoomde wilde zeebaars (zeebaars en papillotte) Read more »

Munt yoghurtdip

By Tessa en Evelien Posted on 3 juni 2020 Geplaatst in Bijgerechten, Saus No Comments
Munt yoghurtdip

Dit receptje is super simpel en oh zo lekker en ontzettend snel te maken, dus ik ga er niet teveel over uitweiden hierbij het recept. Ingrediênten 15 gram munt Sap van een halve citroen 5 el Griekse yoghurt 1 klein …

Munt yoghurtdip Read more »

Slagroomtaart

By Tessa en Evelien Posted on 3 juni 2020 Geplaatst in Taart, Zoet No Comments
Slagroomtaart

Lang lang geleden, nog voor Coronatijd, was ik jarig en als ik jarig ben dan wil ik mijn gasten verrassen met een lekkere taart. Elk jaar verzin ik wel een nieuwe taart en dit jaar was het tijd voor een …

Slagroomtaart Read more »

Groene asperges van de barbecue

By Tessa en Evelien Posted on 3 juni 2020 Geplaatst in Barbecue, Vegetarisch No Comments
Groene asperges van de barbecue

Dit recept is megasimpel dus ik ga er ook niet meer woorden aan vuil maken dan nodig. Megasimpel betekent trouwens ook megalekker, in deze context. Ingrediënten Wat heb je nodig? Een bosje groene asperges Olijfolie Peper en zout Een barbecue …

Groene asperges van de barbecue Read more »

Grote gamba’s van de barbecue in botersaus

By Tessa en Evelien Posted on 3 juni 2020 Geplaatst in Barbecue, Schaal- en schelpdieren No Comments
Grote gamba’s van de barbecue in botersaus

Daar zijn we weer! Hopelijk hebben jullie niet met al te veel smart op de volgende blogpost zitten wachten, want het is even geleden. Maar, we hebben in de tussentijd niet stilgezeten dus we pakken de boel gewoon weer vrolijk …

Grote gamba’s van de barbecue in botersaus Read more »

Getagd met Barbecue, schaaldieren, vis

Trifle met custard, advocaat en meringue

By Tessa en Evelien Posted on 27 december 2018 Geplaatst in Zoet No Comments
Trifle met custard, advocaat en meringue

Voor de kerst werd mij gevraagd om een toetje te maken voor 30 personen, voor ik er erg in had zei ik vol enthousiasme ja erop, en bedacht me later dat het niet al te handig was, omdat ik de …

Trifle met custard, advocaat en meringue Read more »

Berichtnavigatie

1 2 3 … 6 Next

Zoek op deze website

Waar heb je zin in?

© 2025 | Powered by Responsive Theme
This site uses cookies: Find out more.